Camping

Drømmer du om at komme på Camping?

Camping har i mange år været en populær ferie form. Måske i særdeleshed blandt børnefamilier og blandt pensionister. Det er for dig der elsker at holde ferie i det fri og foretrækker den danske sommer i lige så høj grad som sydens sol.  Der findes desuden mange forskellige måder at være på camping. Engang forstod man camping som et relativt primitivt begreb. Man slog telt op på en mark, gik på toilet i et hul i jorden, tog bad i havet og lavede mad over et bål. Meget har ændret sig i den henseende. På moderne camping pladser finder man i dag luksuriøse mobile homes, hytter med eget bad og toilet, svømmehal, tennisbaner, legeplads, købmand og meget mere.

Netop derfor er camping ofte tiltalende for familier med børn.  Udover at væld af forskellige aktiviteter, er der nemlig også altid andre børn at lege med.  Det betyder, at børnene kan lege dagen lang, mens mor og far kan få lov til ar slappe af og nyde det forhåbentligt gode sommervejr.

Hvad end man vælger camping i den traditionelle forstand med telt og fællesbad, eller om man foretrækker den mere magelige udgave, så er mange campingpladser tit fuldt booket i højsæsonen og diverse skoleferie, så sørg for at være ude i god tid når camping ferien skal bestilles, så du ikke planlægger forgæves.

 

Sådan får du den perfekte camping oplevelse

Hvis det er første gang du og måske din familie skal på camping, så kan det være en rigtig god idé at lave lidt research på forhånd. Start eventuelt med at fastlægge et budget for ferien. En camping ferie er nemlig ikke nødvendigvis en billig løsning. I hvert fald ikke hvis du foretrækker at leje en hytte på en luksus campingplads, så kan det nemt koste det samme som en klassisk charterferie på hotel. Hvad end du satser på camping i Danmark eller i udlandet, så er det altid godt at få nogle personlige anbefalinger med på vejen. Forhør dig med fordel i din vennekreds eller blandt kollegaerne, om nogen kan tippe om gode steder. Søg også rundt på nettet, her vil du kunne læse om de forskellige camping muligheder der findes i ind og udland og måske tilmed kunne læse tidligere gæsters bedømmelser af de respektive steder. På den måde kan du træffe det helt rigtige valg til din camping ferie.