Blomster

Glæd en du holder af med smukke blomster

I en travl hverdag kan det godt være svært at huske, at man skal sætte pris på de mennesker, som man har omkring sig. Mange har en familie, som støtter dem i hverdagen, og en sådan familie fortjener at blive værdsat. Det er meget forskelligt, hvordan man vælger at vise sin kærlighed til sine nærmeste. Nogle siger det hver eneste dag, og andre får det ikke sagt så ofte. ”Jeg elsker dig” eller ”du betyder meget for mig” eller måske bare ”tak fordi du er, som du er”. Det kan være svært at få det sagt, hvis man ikke er så vant til at tale sammen om følelser. Måske er man vokset op med, at man ikke siger det med ord, men med noget andet. Mange vælger eksempelvis at nedskrive tanker og følelser i et kort, som så gives i anledningen af en fødselsdag eller lignende.

 

I en sådan anledning kan man også købe en lille fin gave, som man ved, at modtageren vil sætte stor pris på. På denne måde viser man, at man holder af modtageren, og har lyttet til hans eller hendes ønsker. Det kan dog også være rart at glæde en, uden at det er i nogen særlig anledning. Her kan man eventuelt vælge at købe en lækker æske chokolade med hjem – det sætter langt de fleste pris på. Man kan også vælge at købe en buket af fine blomster. Blomster er smukke og symboliserer derved også noget smukt. En sådan gave falder næsten altid i god jord og kan sprede hygge og glæde i hjemmet. Hos Flora Silkeborg kan man købe fine blomster, som man også kan få bragt ud. Det kan jo være, at den som man gerne vil glæde, ikke lige bor rundt om hjørnet.

 

Giv blomster til fødselsdage og andre festlige anledninger

Når man har travlt i det daglige, så kan det være svært at huske, hvornår de forskellige venner og bekendte har fødselsdage og lignende. Måske ville man egentlig gerne have købt en gave, men måske kan man ikke rigtigt nå det, når først det går op for en, at fødselsdagen blot er et par dage væk. Her kan en buket blomster være en rigtig fin løsning, som bringer stor glæde. Man kan både gå ned i butikken og udvælge en særlig buket, som man så kan forære væk, men man kan også få butikken til at bringe buketten ud. Dette kunne eksempelvis være nyttigt, hvis man ikke lige ser modtageren foreløbig, eller hvis modtageren er bosat et helt andet sted i landet. Man vil altid kunne bestille et lille fint kort med, hvor man kan nedskrive et par tanker til modtageren.

 

Blomster til særlige anledninger

Der er tradition for at pynte med blomster til alle mulige forskellige anledninger, både de glædelige og de mere ulykkelige. For eksempel har langt de fleste brude en fin brudebuket af nogle smukke blomster. Man kan også vælge at pynte kirken op med forskellige blomster, eller også kan man pynte med dem til selve festen. Der er dog også tradition for at give blomster, når nogen dør. Dette er en gestus til den afdøde, men også til de pårørende, som sidder tilbage. Mange bestiller her en bårebuket, som kan ligge ovenpå kisten til selve begravelsen. Herefter vil man ofte vælge at placere alle buketter ovenpå gravstedet, så de pynter fint til minde om den nyligt afdøde. Det er ofte meget overvælgende og rørende for de pårørende at se, hvor mange der sender en tanke til deres afdøde. Man kan også vælge at sende en buket hjem til de efterladte.