øjenbryn

Mange har stor glæde af 3D bryn

Rigtig mange kvinder går rundt og er kede af, hvordan deres naturlige øjenbryn ser ud. Nogle er måske kede af formen, og de synes ikke at deres øjenbryn er fyldige nok. Andre har helt lyse øjenbryn, og føler derfor, at de næsten er usynlige. Lige meget hvad man kæmper med, så kan der være hjælp at hente, hvis man ønsker dette. Det er vigtigt at have god selvtillid, og at man hviler i sig selv – dette kan en behandling af øjenbryn hjælpe på. Der findes flere forskellige behandlingsformer. Nogle vælger blot at tegne brynene op hver eneste morgen. Hvis man ønsker en lidt mere permanent løsning, så kan det dog være en god idé at få lavet 3D bryn.

Make-up Cute Blond Hair Hairstyle Portrait Beauty
Make-up Cute Blond Hair Hairstyle Portrait Beauty

3D bryn kan hjælpe på flere områder

Der kan være flere gode grunde til at få lavet 3D bryn af en professionel. Man kan som tidligere nævnt få præcis den form og farve på brynene, som man ønsker. Hele forskellen på om man selv tegner sine brun op, eller om man får lavet 3D bryn ligger blandt andet i, at der bruges naturtro hårstrå, så man ikke kan se, at det ikke er de rigtige øjenbryn. Dette betyder også, at man kan modtage behandlingen, selvom man overhovedet ikke har nogle øjenbryn i forvejen. Når man vælger at få lavet 3D bryn, så er det vigtigt, at man vælger et sted, hvor de bruger allergivenlige farver mm. På denne måde sikrer man sig, at man ikke får ubehagelige overraskelser efter endt behandling. Man kan spørge behandleren, hvis man er i tvivl om noget.

Sådan holder man sine 3D bryn ved lige

Hvis man vælger at få foretaget en behandling, så er det vigtigt, at man er opmærksom på, at der ikke blot er tale om en enkelt behandling. For at få et tilfredsstillende resultat, skal alle kunder minimum have foretaget to behandlinger. Der skal som minimum gå 4-6 uger imellem disse to behandlinger. Hvis man ønsker det bedst mulige resultat, så bør man gå til en enkelt årlig genbehandling. På denne måde holder resultatet længst muligt. Hvis man sørger for at følge anvisningerne, og gå til den årlige genbehandling, så burde en 3D behandling af brun holde i op til 5 år. Hvis man har fundet denne behandling brugbar, så vil man måske også have glæde af at få lavet enten permanent eyeliner eller 3D læber.