Guides

En murer der kan sit kram

Har du brug for en murer? I Odense kan du finde mange kompetente murer, der hellere end gerne vil hjælpe dig med dine arbejdsopgaver. En murers arbejdsopgaver er ret brede, så derfor kan de hjælpe med en masse forskelligt. Hvis man googler Heide-Aps på internettet, så vil du hurtigt opdage, at dette er et af de murerfirmaer i Odense, som kunderne er meget tilfredse med. De har mange års erfaring og kan klare enhver opgave indenfor deres felt. Kontakt dem gerne i dag og få et uforpligtende tilbud på murerarbejde.

Heide-Aps:

Murerfirmaet Heide-Aps har utrolig travlt, da de hele tiden får henvendelser fra kunder. Der er mange kunder, som kommer langvejs fra, da de gerne vil benytte sig af dem. Heide-Aps gør alt hvad de kan for, at tilfredsstille deres kunder og bestræber sig på, at kunderne ikke skal vente for at få hjælp til deres arbejdsopgaver. Murerne går meget op i, at kunderne bliver tilfredse med arbejdsresultatet. Hvis en kunde gerne vil have vurderet et stykke arbejde, så kommer murerne gerne ud til et uforpligtende møde. På denne måde kan muren se arbejdsopgaven an og give et bud på, hvad det cirka kommer til at koste. Samtidig kommer kunden og muren til at møde hinanden. Ud fra kemien kan kunden finde ud af, om det er en murer, som de vil benytte sig af. Tilbuddet, som murerne kommer med, har naturligvis en udløbsdato, så derfor skal kunderne handle hurtigt, for at indgå en aftale med dem. Kunderne er meget tilfredse med alle slags murer i Heide-Aps, da de er venlige, smilende og hjælpsomme. Murerne tilbyder altid materialer i god kvalitet, da materialer i god kvalitet typisk har en længere holdbarhed. Murerne har gode kontakter til materiale leverandører og kan nemt skaffe nogle gode tilbud på materialer.

 

Murerne kan udføre mange forskellige slags arbejdsopgaver, så som tagarbejde, generel murværk, pudsning, vandskader, stormskader, fugearbejde, fundamentstøbning, lægning af tagsten og meget mere. Prismæssigt er Heide-Aps meget rimelige, og er på bølgelængde med konkurrenterne. Der er mange kunder, som gerne vil på venteliste, for at kunne få hjælp af firmaet. Murerne går meget op i kvalitet og køber jævnligt nyt udstyr, så de hele tiden er opdateret på det nyeste udstyr. Samtidigt går de meget op i, at være opdateret på de nyeste arbejdsteknikker. Derfor deltager de indimellem i forskellige kursuser således, at de hele tiden kan give kunderne den bedste kundeservice. Heide-Aps har et rigtig godt internt samarbejde med de andre murerfirmaer i Odense. Selvom de er konkurrenter, så hjælper de også hinanden.

Mureruddannelsen:

Hvis du syntes, at det kunne være spændende at starte på mureruddannelsen, så bør du søge ind på erhvervsuddannelsen med det samme. På skolen bliver man virkelig bekræftet i, om det er noget som man gerne vil uddanne sig til. På skolen lærer man en masse om sten, fliser, fugning, tagarbejde og meget mere. Som murer bliver man udsat for mange forskellige slags arbejdsopgaver, da arbejdsfeltet er meget bredt. Derfor er det sjældent, at der er to arbejdsdage, der er helt ens. På uddannelsen får man lov til at få de forskellige arbejdsopgaver i hænderne. Man får bl.a. lov til at lægge gulv, sokkelstøbning, anlægge tagsten, pudse facader, opsætte vægge og lignende. Det er vigtigt, at man kan læse arbejdstegninger, så man hele tiden kan have et overblik over det projekt, som man er i gang med. Hvis man ikke ved om man vil starte på uddannelsen, så kan man også prøve at komme i virksomhedspraktik. Det kan anbefales, at følge murerne hos Heide-Aps i Odense. Du læse lidt om firmaet ved at klikke her.