Guides

Sådan får du solgt dit hus i Struer

Det kan være svært for dig at få solgt dit hus i Struer. Det er derfor en god ide, at du gør alt det rigtige i forbindelse med hussalget. Det er med til at gøre, at du hurtigere kan få huset solgt. Vi har lavet denne guide i samarbejde med Vestjysk Ejendomskontor, der også har en afdeling i Struer. Her kan du finde tips og tricks til, hvordan du nemmest kan få dit hus i Struer solgt.

  1. Find en ejendomsmægler med lokalkendskab

Når du skal sælge dit hus, har du mulighed for at vælge mellem en lokal ejendomsmægler og en, der kommer fra en af de nærliggende større byer. Der er det altid en god ide, at du vælger en lokal, og så selvom det kan komme til at koste dig lidt mere i salær. Der vil nemlig ofte være mange penge at spare i forhold til, at den lokale ejendomsmægler kender markedet og kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige købere og give dem en stor grad af tryghed med sin store viden om området.

  1. Sørg for at få lavet dine hængepartier

Mange af os har nogle hængepartier på vores hus eller i haven i forhold til nogle brædder, der skal males, eller noget ukrudt, der skal fjernes. I en travl hverdag kan det være svært at få tid til det, men når du skal sælge dit hus, er det vigtigt, at du får det gjort, så dit hus fremstår pænt og præsentabelt, når køberne kommer. Sæt gerne en weekend af til det, hvor du inviterer venner og familie til at komme og hjælpe. Så kan du jo kvittere med noget god mad og nogle øl til gengæld for deres hjælp.

  1. Vær realistisk i forhold til prisen

Noget af det, som en ejendomsmægler også kan hjælpe dig med, er at få sat en rigtig pris på huset. Det kan være svært at gøre som privat person uden det store kendskab til boligmarkedet. Hvis du gerne vil have solgt dit hus hurtigt, er det vigtigt, at du er realistisk i forhold til prisen. Det er derfor vigtigt, at du hører efter, hvad mægleren siger i forhold til pris. Hvis prisen er for høj, vil du have meget svært ved at få huset solgt.

  1. Vær villig til at forhandle

Selvom du sammen med mægleren er fundet frem til en god pris på huset, er det selvfølgelig også vigtigt, at du er villig til at forhandle. Du må ikke stå alt for fast på prisen, hvis du vil have en hurtig handel. Hvis du ikke vil af med flere penge, kan du prøve at skyde møbler, hvidevarer eller havemaskiner ind i forhandlingen.