Paraply

B2B branding på paraplyer Bliv forhandler hos os

Det er nemt at forestille sigvellykkede eksempler på marketingkampagner, hvor virksomhederne henvender sig til forbrugere (B2C). Straks sværere er det at forestille sigeksempler på, hvordan man henvender sig til andre virksomheder. Den form for branding er i daglig tale kendt som B2B markedsføring. Nogle har en strategi for denne form for markedsføring, andre har det slet ikke, og hvis de har, er det omgærdet med en del skepsis. Men hvorfor egentligt det? Hvorfor opfatter man B2B markedsføring, som noget der er sværere end B2C, når det gælder om at få folk i tale?

Måske er det på grund af anekdoter om, at B2B-markedsføring er kedelig.Man er tilbøjelig til at mere, at kreativiteten ikke har plads i denne form for forretning. Begrebet er imidlertid under hastig ændring. Vi har i dag eksempler på succesfuld B2B marketingsstrategier, så du skal ikke give op på grund af alt det, du hører. B2B-marketingfolk har med indsigt skabt marketingkampagner og strategier, der er sjove og lige så engagerende som selv de bedste B2C-marketingkampagner. Hvis du ønsker at sælge paraplyer med et logo eller en tekst på, kan du bestille hos os og vi leverer til dig, så du kan sælge videre til en kunde der skal bruge en reklameparaply. Er du en virksomhed der skal bruge en reklameparaply og ønsker at springe dette led over, kan du henvende dig direkte til os og bestille reklameparaplyen.

Det er selvfølgeligt oplagt at et firma, der bruger paraplyer eller parasoller i sin virksomhed, med lethed kan bruge den personlige paraply eller parasollen til at lave fantasifuld B2B marketing? Hos Paraplybutik er en af vore målsætninger derforat få aftaler i stand med virksomheder i hele landet, der leverer markedsparaplyer. Det kan væregolfbaner, ressorts, Indretningsvirksomheder, hoteller, bed &breakfast steder, restauranter, baseballstadioner, forårstræningsfaciliteter, private klubber, lejlighedskomplekser, forlystelsesparker og forskellige golf Turneringer og sportsarrangementer, lokale Svømmebassiner eller skoler. Eksempler er legio, der er sikkert også en niche for dig, hvor du kan gøre reklame for dit produkt til andre virksomheder, du ønsker at handle med. Og det behøver jo da heller ikke blot at være indenfor områder, der på den ene eller anden måde kan kobles direkte sammen med brugen af paraplyer og parasoller. Det væsentlige er at din kunde – en anden forretning – får en gave med dit logo eller lignende, som er en del af din marketingsstrategi.

Hos Paraplybutik har vi i vores paraplyshop et væld af forskellige paraplyer, der vil promovere din forretning, når du henvender dig til andre virksomheder for at fremme salget af dit produkt eller din tjenesteydelse. Vi fører en af de største golfparaplyer på markedet, vi lancerer bryllupsparaplyer, feminine paraplyer, små teleskop-paraplyer, aerodynamiske paraplyer, den eksemplariske paraply for en gentleman og paraplyer i alle farveskær. Det er op til dig, hvad du vil have. Og hvorfor ikke profiterepå det potentiale, der ligger gemt i kvalitet og god reklame på en gang?

Er du interesseret. Her er hvad du skal gøre:

  1. Gå ind på vores webpageParaplybutik.dkog skrive din ansøgning om at blive forhandler hos os.
  2. Nu kan du sidde finde den paraply, du vil have dit B2B logo eller tekst trykt på. Det afhænger selvklart af, hvilken forretningsgren du bevæger dig indenfor.
  3. Fortæl os om omfanget af det, du vil have trykt på paraplyen. Meddel os dine ønsker til farve og ”style”. Vi er til disposition med råd og dåd.
  4. Fortæl os hvor ekspedit du ønsker trykket lavet. Hos os indebærer langsom leverance en lavere pris for det bestilte
  5. Og først og fremmest skal vi naturligvis vide, hvor mange paraplyer du planlægger leveret.