Andet

Snerydning er den kedelige bagside ved sneens skønhed

Vinterens første snefnug vil altid være noget særligt. Den er kilde til stor glæde hos børnene, som stimler sammen i vinduet for at se de hvide totter dale til jorden, men det er ikke altid, at de voksne er helt lige så begejstrede. Ved ordet ”sne” tænker de fleste børn på kælketure, snemænd og sneengle, hvorimod de voksne tænker på noget helt andet, nemlig snerydning. Der er meget blandede holdninger til sne – nogle hader det, og andre elsker, når snefnuggene gør deres entré. Men én ting, de fleste kan blive enige om, er, at snerydning ikke er det, man har mest lyst til at bruge sin tid på. Så lad vær! Læs her, hvordan du kan betale dig fra at rydde sne: http://a-gartner.dk/jeg-tilbyder/snerydning/.

sports-car-831248_960_720

Når snerydning bliver endnu en af de ting, man ikke får gjort

Det kan være du, kender scenariet: Du kommer sent hjem fra arbejdet og har egentlig mest lyst til at komme ind i varmen og ligge på sofaen med en kop kaffe i hånden…men fortovet og indkørslen er fyldt med sne, som skal ryddes, før du kan tillade dig at slappe af. Selvom snerydning er en kedelig opgave, så er det desværre også yderst nødvendigt. Det kan nemlig gå grueligt galt, hvis ikke det bliver gjort.

Der er alt for mange, som kommer slemt til skade, fordi de glider på sneglatte fortove. Man kender det også selv: Man orker ikke at rydde sne foran sit eget hjem. Alligevel mærker man irritation, når man går forbi naboens hus, hvor fortovet er så tilsneet og glat, at man skal tage musseskridt for ikke at miste fodfæstet. For din egen og andres sikkerhed er det vigtigt, at sneen bliver ryddet og fortovene saltet. Der er nemlig kun én ting, der er værre end at rydde sne, og det er, når sneen ikke bliver ryddet.

Lad nogle andre rydde sneen for dig

Der er ingen, der har lyst til at glide, falde og slå sig. Ligeledes er der ikke nogen, der har lyst til at være skyld i, at andre skal glide, falde og slå sig. Men det dér snerydning, det orker man bare ikke. Hvis du er en af de mange tusinde danskere, der ikke orker at stå tideligt op for at rydde sne eller ikke orker at skulle ud med skovlen, når du endelig har fri fra arbejde, så er der andre muligheder. Du kan nemlig let betale dig fra den kedelige snerydning.

 

Når du betaler andre for at rydde sneen for dig, er det en kæmpe lettelse i din hverdag. Så slipper du for at skulle tænke på den opgave oven i resten af hverdagens gøremål. Du kan nyde sneen, ligesom børnene gør, og du behøver ikke længere at rulle øjne, når snefnuggene falder udenfor vinduet. Ligesom du ikke længere behøver at gå i seng med dårlig samvittighed, når du ikke lige fik skrabet sneen væk fra fortovet, som du ellers havde haft planer om. Giv slip på den dårlige samvittighed og snebesværet, og få nogle andre til at ordne det for dig.